Sidebar

2021-02-01 16:00
2021-02-02 18:30

Praėjusiais metais ypatingo populiarumo studentų tarpe sulaukusios istorijų pasakojimo dirbtuvės jau vasario 1-2 d.Šį semestrą visos veiklos ir dirbtuvės keliasi į skaitmeninę erdvę. Dirbtuvės įvyks nuotoliniu būdu, naudojant programą ZOOM. 

Mokėjimas gerai pasakoti istorijas yra pripažįstamas kaip ateities darbuotojų viena svarbiausių savybių. Gebėjimas išreikšti mintis sklandžiu naratyvu, kalbėti prieš įvairias auditorijas, galėjimas įkvėpti žmones – tai ateities lyderių savybės. Norite sužinoti daugiau? Prisijunkite į istorijų pasakojimo (angl. storytelling) dirbtuves. 


VU Kultūros centro organizuojamos dirbtuvės VU studentams įvyks vasario 1-2 d. Jas ves Storyteller Milda – profesionali šiuolaikinė pasakotoja Milda Varnauskaitė, šiuo metu gyvenanti ir dirbanti Nyderlanduose. M. Varnauskaitė Amsterdame yra baigusi „Mezrab Storytelling School“, ruošiančią profesionalius pasakotojus. Ji reguliariai pasakoja Mezrab kultūros centre, nuolatos pasirodo daugybėje kitų vietų Lietuvoje ir Olandijoje. Pasakotoja yra storytellingo praktikė ir savo dirbtuvėse siekia praktinį žinojimą perduoti ir studentams. Milda taip pat yra VU alumnė, čia įgijusi bakalauro ir magistro laipsnius filosofijos ir literatūros srityse.

Milda Varnauskaite

Vietų skaičius labai ribotas, tad kviečiame skubėti užpildyti anketą.

Registracija https://bit.ly/3b7FxWq

Dirbtuvių laikai:

Vasario 1 d. (pirmadienis) 16-20 val.
Vasario 2 d. (antradienis) 15-18 val.
Vasario 2 d. (antradienis) 19.00 val. Istorijų pasakojimo sal(i)onas online #18. Atviras prisijungimas visiems norintiems pasakoti savas arba išgirsti kitų istorijas! Būtina registracija 

Dirbtuvių vieta: jums patogi ir maloni aplinka, su stabiliu interneto ryšiu, jungiantis per programą ZOOM.

Online storytelling

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos