Sidebar

VU Kultūros centras kviečia universiteto darbuotojus išbandyti improvizacijos meną!

  • Nemėgstate kalbėti viešai?
  • Bijote auditorijos?
  • Džiūsta gerklė ir pinasi liežuvis?

Labai gerai, nes mes esame tam, kad Jums padėtume. Mes, tai VU Kultūros centras, kuris paskutinį žiemos mėnesį nusprendė VU darbuotojams pasiūlyti įtraukų ir žaismingą viešo kalbėjimo įgūdžius per teatro improvizaciją lavinantį seminarą. Seminaras įvyks Universiteto g. 3, Mažosios aulos buvusioje kavinėje ("Morge") vasario 12 ir 21 dienomis. Jeigu norite dalyvauti – pasirinkite Jums tinkamą dieną, laiką ir užsiregistruokite.

REGISTRACIJA

*Seminarai vyks vieną kartą abejomis dienomis, priklausomai nuo to, kuriuo laiku susirinks daugiau dalyvių. Tikslų laiką vasario 12 dienai pranešime vasario 9 dieną, o 21 dienos seminarui - vasario 19 dieną.

Teatro improvizacija – tai tūkstančiai teatrinių žaidimų, kurie lavina mūsų komunikabilumą, gebėjimą įtaigiai, pagrįstai ir be streso kalbėti ir veikti įvairiose situacijose. Improvizacija lavina visus įgūdžius, kurie reikalingi komandiniame darbe, egzaminuose ir gynimuose, vadovaujamo darbo pozicijoje.

Seminaro dalyviams nereikia turėti jokios teatrinės patirties ar ypatingų vaidybos talentų. Šio žaismingo proceso metu nustebsite, kiek daug humoro, laisvės ir kūrybos yra kiekviename iš mūsų. Patirsite, kiek daug idėjų ir įkvėpimo gali suteikti šalia esantis žmogus.

kontrimas.jpgSeminarų lektorius - doc. Vytautas Kontrimas. Aktorius. Pedagogas. Viešojo kalbėjimo treneris. Teatre, televizijoje ir kine sukauptą patirtį lektorius pasitelkia mokymuose, kuriuose lavina dalyvių komunikabilumo, kūno kalbos, improvizavimo ir sceninio laisvumo įgūdžius.

Vytautas Kontrimas turi ilgametę viešojo kalbėjimo mokymų bei teatrinių improvizacijų vedimo patirtį, daug dirba su verslo klientais, moko aukščiausios ir vidurinės grandies vadovus. Lektoriaus mokymų ypatumas — teatriniai metodai, praktinės užduotys, grįžtamasis ryšys - padeda greitai ir efektyviai įsisavinti aktorinio meistriškumo technikas viešojoje kalboje.

V. Kontrimas nuo 2021-ųjų vadovauja VU Impro studijai.

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos