Sidebar

Vilniaus universiteto (toliau – VU) Kultūros centras jau antrus metus kviečia VU bendruomenę į istorijų pasakojimo vakarus. Prasidėjęs vos dešimties studentų susibūrimuose, šiandien pasakojimų sal(i)onas sulaukia pusšimčio istorijų klausytojų ir pasakotojų.

Nors karantinas iš esmės pakoregavo žmonių galimybes susitikti, tačiau nesustabdė noro bendrauti ir dalintis unikaliomis istorijomis. Siekdamas ir toliau tęsti pasakojimo (angl. storytelling) tradiciją VU, Kultūros centras perkėlė juos į internetinę erdvę ir jau įgyvendino pirmąjį istorijų pasakojimą nuotoliniu būdu.

Antrasis sal(i)ono renginys gegužės 7 d. 15 val. bus KITOKS nei visada. Matydami, kaip svarbu šiuo metu išsaugoti VU bendruomeniškumą, neatitolti nuo kolegų ir išlaikyti bendravimo džiaugsmą, renginio organizatoriai nusprendė atverti istorijų online vartus išskirtinai VU darbuotojams.

Uždaroje istorijų pasakojimo popietėje VU darbuotojai kviečiami pasakoti arba klausytis istorijų iš universitetinio gyvenimo. Galbūt patyrėte kažką nepaprasto ruošdamiesi paskaitai, atlikdami tyrimą, būdami komandiruotėje, stažuotėje arba leisdami laiką su kolegomis po darbo? Nesvarbu, kokias pareigas užimate, kiek ilgai dirbate ir kokias funkcijas atliekate. Kiekviena jums svarbi istorija yra verta pasakojimo.

Sal(i)onas atviras jūsų istorijoms, todėl norėdami pasakoti, turite registruotis el. paštu  iki gegužės 1 d. Istorijos pasakojimo trukmė ne ilgiau nei 5 min.

Tam, kad pasakojimas būtų sklandesnis, visiems atrinktiems (jei norinčių bus daugiau nei turime vietų pasakoti, taikysime atranką) pasakotojams padėsime pasiruošti ir suteiksime asmeninę konsultaciją su profesionalia pasakotoja Milda Varnauskaite (Storyteller Milda).

Būtina registracija visiems dalyviams – ir pasakotojams, ir klausytojams – registracija https://bit.ly/2VwBD10.

Į elektroninius paštus gausite priminimą ir prisijungimo prie nuotolinio susitikimo nurodymus. Naudosime ZOOM programą, tad reikėtų ją parsisiųsti iš anksto.

Jeigu seniai norėjote užeiti į sal(i)oną pasiklausyti istorijų ar jų papasakoti, bet vis nedrįsote, Kultūros centras ragina pasinaudoti šia puikia proga.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos