Sidebar

16 copy

VU vargonų studija "Unda Maris" pradeda savo 6-ąjį sezoną ir kviečia visus VU bendruomenės narius (studentus, dėstytojus, darbuotojus ir alumnus) prisijungti. Repeticijos vyks VU Šv. Jonų bažnyčioje didžiaisiais vargonais pirmadieniais 16.30-18.00 val. Studijos vadovai - VU vargonininkai dr. Vidas Pinkevičius ir dr. Aušra Motūzaitė-Pinkevičienė.

Vargonų idėja "Unda Maris" studijoje vienija įvairių profesijų žmones - fizikus, inžinierius, chemikus, filologus, medikus, informatikus ir kitus. Tai yra puiki galimybė apjungti visą VU bendruomenę. Svarbiausios savybės, reikalingos grojant vargonais yra smalsumas, kruopštumas, darbštumas ir noras tobulėti. Natų pažinimas ir ankstesnė patirtis prie klavišinių instrumentų yra privalumas, bet nepažįstantys muzikinio rašto bus nesunkiai apmokomi.

Pirmasis susitikimas - pirmadienį, rugsėjo 5 d. 16.30 val. Repeticijos metu smalsuoliai galės savo rankomis ir kojomis išbandyti didžiausius Lietuvos vargonus ir pasižiūrėti, ką per vasarą išmoko "Unda Maris" senbuviai.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos