Sidebar

2021-11-27 20:30
2021-11-27 22:30

Lapkričio 27d., 18.30 val. Kėdainių arenoje VU liaudiškos muzikos ansamblis „Jaunimėlis“ ir VU Dainų ir šokių ansamblis dalyvaus Kauno aukštųjų mokyklų tautinio meno festivalyje „Ei, studente, sukis vėju!“. Daugiau nei 500 dalyvių iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos surengs įspūdingą reginį – jame atgis per amžius puoselėtas lietuvių liaudies menas. Jaunatviškos energijos kupini tautiniai šokiai užburs ir ragins trepsėti kojomis, o liaudiškos melodijos sugebės suvirpinti kiekvieno širdį. Kviečiame!

Kauno aukštųjų mokyklų tautinio meno festivalis „Ei, studente, sukis vėju!“ grįžta su trenksmu! Koncertų išsiilgę studentai jau lapkričio 27 d. susiburs Kėdainių arenoje ir, suvienyti meilės tautiniam menui, sukurs nuostabų reginį širdžiai ir akims.

Šis kasmetinis Kauno aukštųjų mokyklų festivalis pirmą kartą surengtas 1994-aisiais ir įtraukė tris Kauno kolektyvus, o šiemet jame pasirodys studentai net iš visos Lietuvos! Daugiau nei 500 dalyvių iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos padarys išties įspūdingą koncertą – jame atgis per amžius puoselėtas lietuvių liaudies menas. Jaunatviškos energijos kupini tautiniai šokiai užburs ir ragins trepsėti kojomis, o liaudiškos melodijos sugebės suvirpinti kiekvieno širdį.
Šiemet KTU tautinio meno ansamblio „Nemunas“ organizuojamas festivalis bus kitoks – išgirsite ne tik gerai pažįstamas gaidas, bet turėsite galimybę susipažinti su tarptautinės studentų dainų ir šokių šventės „Gaudeamus“, vienijančios Baltijos šalių studentus, repertuaru.
Nepraleiskite išskirtinės progos pasigrožėti lietuvių etnokultūros lobynais!
 
RENGINYS NEMOKAMAS.
Koncerto pradžia 18:30 val.
 
Daugiau apie festivalį: www.sukisveju.lt
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos