Sidebar

Vilniaus universiteto (VU) Kultūros centras pristato šventinio laikotarpio repertuarą! VU erdvėse visą gruodžio mėnesį vyks net aštuoni atviri renginiai. 


Spektaklis „Valanda 00"

Šventinio laikotarpio maratonas prasidės gruodžio 2-3 d., 19 val. nuo režisierės Felicijos Feiferės spektaklio „Valanda 00".

VU Dramos teatras

Režisierė Felicija Feiferė.

Bilietus platina: Bilietai.lt

Renginio nuoroda Facebook.


Koncertas „Advento vakarai"

Gruodžio 11 d. 19 val. VU Dainų ir šokių ansamblis pakvies į savo kalėdinį koncertą „Advento vakarai" Šv. Jonų bažnyčioje.

Vilniaus universiteto dainų ir šokių ansamblis 

Meno vadovas Eugenijus Čiplys.

Renginys nemokamas. 

Renginio nuoroda Facebook.


Kalėdinis istorijų pasakojimo Sal(i)onas 

Daugelio istorijų pasakotojų ir klausytojų pamėgtas renginys „Istorijų pasakojimo sal(i)onas“ ruošiasi šventinio sezono paminėjimui! Jau gruodžio 13 d., 19 val. VU Istorijos fakulteto kavinę užpildys intriguojančios istorijos! Kalėdinio vakaro tema - LIKIMAS, tad jeigu turite įdomią, netikėtą, pamokančią ar kitokią istoriją apie likimą ir dar niekam jos nedrįsote papasakoti, kviečiame įgyvendinti šias svajones Kalėdinio sal(i)ono metu!
 

Vakaro šeimininkė, profesionali pasakotoja Milda Varnauskaitė.

Renginys nemokamas. Registracija reikalinga visiems dalyviams – klausytojams ir pasakotojams. 
 

Renginio nuoroda Facebook.


Muzikinė kalėdinė popietė su VU JAZZ VOICES

Gruodžio 15 d. 15 val. džiazo choras „VU Jazz Voices“ kviečia universiteto bendruomenę jaukiai, šiltai ir muzikaliai praleisti popietę klausantis džiazo bei kalėdinės muzikos. Koncertas vyks šalia kavinės „Caif Cafe“ VU Teisės ir Komunikacijos fakulteto patalpose, Saulėtekio al. 9.

Meno vadovas Martynas Vilpišauskas.

Renginys nemokamas. 

Renginio nuoroda Facebook.


Kalėdinis koncertas „Kur kukuoj gegelė"

Gruodžio 17 d., 19 val VU Didžiojoje auloje liaudiškos muzikos ansamblis „Jaunimėlis" ruošia kalėdinę programą!

Meno vadovas Bronislovas Glovickis.

Renginys nemokamas. 

Renginio nuoroda Facebook.


Koncertas „Šv. Kalėdų belaukiant"

Gruodžio 17 d., 18 val. vargonų studijos „Unda Maris" kalėdinis koncertas iš ciklo „Muzikos valanda“ Šv. Jonų bažnyčioje. 

Renginys nemokamas.

Renginio nuoroda Facebook.


 

Jau tradiciją tapęs VU pučiamųjų orkestro kalėdinis koncertas „Oktalėdos" grįžta į Didžiosios aulos sceną gruodžio 18 d., 16 val. Kaip visada, žiūrovų ir klausytojų laukia jaukus, šiltos muzikos kupinas vakaras, kuriame skambės tiek visiems atpažįstamos melodijos, tiek jautrios vokalinės dainos, orkestras pristatys šiuolaikinių kūrinių pučiamųjų orkestrui bei kartu su VU Lindihopo šokių grupe pakvies pajudėti.

Koncerto metu laukia siurprizai! 

Meno vadovas ir dirigentas Albinas Kučinskas.

Renginys nemokamas. 

Renginio nuoroda Facebook.


„Šv. Kalėdų vakarą…”

Vilniaus universiteto kamerinis orkestras pristato jau gražia ir ilgamete tradicija tapusį koncertą „Šv. Kalėdų vakarą…”. Gruodžio 26 d., 18 val. Vilniaus universiteto Šv. Jonų bažnyčioje skambės gražiausios klasikinių ir šiuolaikinių autorių šventinės melodijos, kurių pasiklausyti kviečiami Vilniaus miesto gyventojai ir svečiai.

Meno vadovas ir dirigentas Modestas Jankūnas.

Jaunatviškas Vilniaus universiteto kolektyvas yra vienas iš nedaugelio, kuris rengia koncertą būtent Šv. Kalėdų vakarą. Jaunieji muzikantai šiuo ypatingu metų laiku, mielai sutinka dalintis stebuklinga muzika su savo klausytojais. Kolektyvo meno vadovas Modestas Jankūnas pažymi, kad „Šv. Kalėdų vakarą…” yra tolimas nuo kasdienybės renginys, tapęs tam tikra dvasine orkestro ir bendruomenės tradicija. Kalėdiniuose koncertuose susiburia didžiulė ir palaikanti orkestro šeima: artimieji, draugai, buvę muzikantai, universiteto ir kultūros bendruomenės. Tai be galo emociškai įkvepia!".

Bilietus platina Bilietai.lt

Renginio nuoroda Facebook.


A3_8_kalėdiniai_renginiai_herbai.jpg

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos