Sidebar

2022-12-15 15:00
2022-12-15 15:45

Vilniaus universiteto (VU) Kultūros centro džiazo choras „VU Jazz Voices“ kviečia universiteto bendruomenę į jaukią ir šiltą kalėdinę muzikinę popietę gruodžio 15 dieną, 15:00, kuri vyks šalia kavinės „Caif Cafe“ VU Teisės ir Komunikacijos fakulteto patalpose, Saulėtekio al. 9. 

Projektas „VU Jazz Voices“ buria talentingus, džiazo ir svingo muziką mėgstančius universiteto studentus, kurie nori lavinti savo vokalinius gebėjimus ir pristatyti ypatingą muzikinę programą. Vilniaus universiteto Kultūros centro praėjusiais metais sukurtas muzikinis projektas sėkmingai įpusėjo savo antrąjį sezoną ir jau kelis kartus pasirodė VU renginiuose.

Kalėdinės muzikinės popietės metu „VU Jazz Voices“ ansamblis, vadovaujamas muzikanto Martyno Vilpišausko, padainuos susirinkusiems džiazo standartus bei kalėdinę nuotaiką kuriančias dainas, pakvies pabendrauti ir pasidžiaugti artėjančiomis šventėmis. 

Facebook renginys

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos