Sidebar

Vilniaus universiteto liaudiškos muzikos ansamblio „Jaunimėlis“ nariai sveikiną VU su 442-uoju gimtadieniu ir, kūrybingai sudalyvavę VU Sveikatos ir sporto centro iššūkyje, pristato vaizdo įrašą „442 žingsniai iki...“.

Skaičius 442 yra didelis – nesvarbu, ar tai metai, ar tai žingsniai. Šį kartą jaunimiečiai norėjo parodyti, kaip per karantiną pasiilgo šokio žingsnio, universiteto auros bei erdvių. Vaizdo įrašas „442 žingsniai iki...“ kiekvienam iš nariui simbolizuoja vis kitą aspektą – vieniems tai žingsniai iki repeticijų salės, kitiems tai – tobulai sušokti žingsneliai koncerto metu. O svarbiausiai – tai simbolizuoja sveikinimą VU. Visi kartu tikimės greičiau susitikti renginiuose ir kartu nepamiršti VU bendruomenei svarbių datų. „Su gimtadieniu, Universitete!“, - taria ansamblio nariai, tikėdamiesi jau gretai susitikti ir šokio ritmu sutrypti 442 žingsnius.

Vaizdo įrašą galite išvysti čia. 

2021-ieji metai yra išskirtinai svarbūs ir „Jaunimėliui“ – būtent šiais metais, spalio mėnesį, kolektyvas minės savo 50-ies metų jubiliejų. Siekiant įprasminti sukaktį, „Jaunimėlio“ socialinių tinklų paskyrose nuolat publikuojamos įvairios skirtingos rubrikos jubiliejaus tematika – prisimenant praeitį, iki pat jubiliejaus yra skelbiami įdomūs faktai apie ansamblio bei ansambliečių gyvenimus, įvykius. Iki jubiliejaus sekėjai dar spės susipažinti su ansamblio tradicijomis, nariais ir kita įdomia informacija.

Sekite žingsnius ir naujienas Facebook bei Instagram platformose!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos