Sidebar

2023-08-31 13:00
2023-08-31 22:00
Nuo seniausių laikų universitetai aidėjo nuo įvairių diskusijų, mokslinių veiklų ir atradimų šūksnių. Vilniaus universiteto Studentų atstovybė (VU SA) jau ketvirtus metus kviečia prisiminti, iš kur kylama į žvaigždes ir dalyvauti integracijos festivalyje „Ad astra“.
 
Kalbėk drąsiai, klausykis diskusijų su savo srities asais, dalyvauk įvairiose veiklose, susipažink su VU bendruomene, o vakare linguok pagal žinomų dainų akordus. 
 
Taip pat turėsi galimybę išbandyti ir susipažinti su įvairiomis studentiškomis, VU SA ir VU Kultūros centro bei kitų padalinių organizuojamomis veiklomis, iniciatyvomis, klubais bei projektais.
Festivalis „Ad astra“ vyks:
Rugpjūčio 31 dieną 13–22 val.
 
VU Didžiajame, M. K. Sarbievijaus, Mikalojaus Daukšos, Observatorijos ir Adomo Mickevičiaus kiemuose (Universiteto g. 3, Vilnius).
 
Integracijos festivalis atviras visiems (-oms) VU bendruomenės nariams (-ėms), Vilniaus miesto gyventojams (-oms) bei svečiams!
 
Renginys nemokamas, tačiau būtina registracija.
 
Renginys bus fotografuojamas bei filmuojamas. Daugiau informacijos – jau greitai, šio renginio diskusijoje.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos