Sidebar

2022-06-21 19:00
2022-06-21 21:00
Vilniaus universiteto (VU) Kultūros centras ir prieš metus įsikūrusi VU Improvizacijos grupė kviečia universiteto ir sostinės miesto bendruomenę į pirmąjį „Impro ringą“ Vilniaus universitete, kuris įvyks birželio 21 dieną, 19 valandą VU Teatro salėje, Universiteto g. 3.
Improvizacijos ringas – tai teatrinių improvizacijų vakaras, kurio metu vyks varžybos tarp dalyvaujančių komandų. Pasirodymo metu publika turės galimybę ne tik pamatyti ir pajausti modernų teatro pasirodymo formatą, bet taip pat galės ir įsitraukti į improvizuojančių komandų teatrinius žaidimus bei kartu kurti pasirodymo eigą.
 
„Impro ringas“ - tai pirmasis tokio pobūdžio renginys Vilniaus universitete. Šio pasirodymo metu bus suformuotos keturios komandos, kurios rungsis atlikdamos improvizacines užduotis ir bus vertinamos komisijos. Komisija yra kviečiama stebėti vaidinimus ir vertinti juos pagal tris kriterijus: istorija, technika, humoras. Varžybų struktūra kaip sporte - pusfinalis ir finalas. Vakaro pabaigoje vyks apdovanojimų ceremonija.
 
Dalyvauja:
VU Kultūros centro teatro improvizacijų trupė – „#VU impro“ – tai 2021 metų rudenį susikūręs studentų – būsimų medikų, teisininkų, politologų, žurnalistų, ekologų, programuotojų, matematikų, ekonomistų ir kitų specialybių atstovų kolektyvas, vadovaujamas aktoriaus ir pedagogo Vytauto Kontrimo. Visus mokslo metus žaismingai mokęsi teatrinės improvizacijos meno, jaunieji improvizatoriai jau pasiruošę prisistatyti ir kviečia į savo pirmąjį „Impro Ringą“.
 
Kartu su VU studentais ant Teatro salės scenos užlips ir „Impro241“ improvizacijos studijų pažengusiųjų mokinių grupė, vadovaujama Eimanto Sakalausko. Patirties jau įgijusi, nustebinti mokanti grupė sukurs išskirtinę emociją, kuriai abejingų neliks. „Impro241“ - tai aktoriai ir muzikantai, susibūrę į vieną grupę vienai misijai: kad Tu juoktumeisi taip, kaip dar niekada nesijuokei!
 
Pasirodymų vertinimo komisija:
Informacija netrukus!
 
Apie „#VU impro“ vadovą:
Vytautas Kontrimas – lektorius, aktorius, pedagogas, viešojo kalbėjimo treneris bei projekto Retorika.lt komandos narys. Teatre, televizijoje ir kine sukauptą patirtį lektorius pasitelkia mokymuose, kuriuose lavina dalyvių komunikabilumo, kūno kalbos, improvizavimo ir sceninio laisvumo įgūdžius.
Vytautas Kontrimas turi solidžią viešojo kalbėjimo mokymų bei teatrinių improvizacijų vedimo patirtį, daug dirba su verslo klientais, moko aukščiausios ir vidurinės grandies vadovus. Lektoriaus mokymų ypatumas — teatriniai metodai, praktinės užduotys, grįžtamasis ryšys - padeda greitai ir efektyviai įsisavinti aktorinio meistriškumo technikas viešojoje kalboje.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos