Sidebar

2021-12-19 15:00
2021-12-19 16:30

Vilniaus universiteto liaudiškos muzikos ansamblis „Jaunimėlis“ 2022-uosius pasitinka solidžiu 50-ies metų jubiliejumi. Nepaisydamas koncertams rengti nepalankių sąlygų, kolektyvas švenčia ir didžiuojasi savo jubiliejumi, o visus besidomiančius „Jaunimėliu“ kviečia susipažinti su ansambliu koncerte „Stebuklų skrynia" ir jaukiai pasitikti Kalėdų šventes!

VU Kultūros centrui priklausantis liaudiškos muzikos ansamblis „Jaunimėlis“ susibūrė 1971 m. spalio 17 d., jam šiuo metu vadovauja meno vadovas Bronislovas Glovickis ir šokių grupės vadovė, choreografė Gabrielė Kulienė. „Jaunimėlis“ iki šiol stiebiasi į viršų – skaičiuoja ne vieną pasiekimą ir yra pasirodęs ne tik renginiuose Lietuvoje, bet ir aplankęs beveik 20 užsienio šalių. Kolektyvo šerdis – jaunimiečiai, kurių visuomet buvo gausu, todėl šis ansamblis nešasi su savimi ne tik esamų narių, bet ir ansamblio alumnų prisiminimus, istorijas bei patirtis.

Spalio 17-ąją Vilniaus universiteto liaudiškos muzikos ansamblis „Jaunimėlis“ atšventė savo 50-ies metų sukaktį, o jau gruodžio 19 d., 15 val. kolektyvas kviečia džiaugmingai paminėti 50-ąsias savo Kalėdas! Šia nuostabia proga „Jaunimėlis“ lauks Vilniaus universiteto bendruomenės ir visų besidominčių VU Didžiojoje auloje!


Gruodžio 19 d. 15 val. | VU Didžioji aula
Vilniaus universiteto liaudiškos muzikos ansamblis „Jaunimėlis“ 

Stebuklų skrynia: 50-osios „Jaunimėlio" kalėdos
Meno vadovas Bronislovas Glovickis, Gabrielė Kulienė.

DĖMESIO!

Dalyvavimas tik su galiojančiu galimybių pasu!

Būtina registracija! https://forms.gle/Us1HCJ1d7ZzDgjqu8

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos