Sidebar

Pirmoji atranka į Istorijų pasakojimo grupę jau įpusėjo, bet kitą savaitę kviečiame rinktis į papildomus susitikimus rugsėjo 27-28 d., nuo 19 val. Konfucijaus institute.

Rugsėjo 27-28d. atranka vyks dvi dienas, nuo 19 val. Konfucijaus centre, M. K. Čiurlionio g. 21!

REGISTRACIJA 

https://forms.gle/Qd3T7C3HtGezm9oh6

Užsiėmimus veda profesionali istorijų pasakotoja Milda Varnauskaitė, kuri padės atskleisti įtraukiančios ir dėmesį prikaustančios istorijos kūrimo paslaptis. 

Daugiau informacijos apie užsiėmimus ČIA

O pasimokius storytelling'o kviečiame prisijungti ir prie Istorijų pasakojimų Sal(i)ono!

Daugelio istorijų pasakotojų ir klausytojų pamėgtas renginys „Istorijų pasakojimo sal(i)onas“ pirmą kartą šiais mokslo metais atvers duris gyvai! Jeigu seniai norėjote užeiti į sal(i)oną pasiklausyti istorijų ar jų papasakoti, bet vis nedrįsote, rugsėjo 29d. 19 val. tai bus galima realizuoti! VU Kultūros centro organizuojamas sal(i)onas – neįpareigojanti istorijų pasakojimo ir klausymosi vieta, kur bus galima išgirsti ne vieną ypatingą pasakojimą ir pabendrauti su kiekvienu įdomiu dalyviu.
 
Facebook renginys ČIA

 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos