Sidebar

Balandžio 12 d. sugrįžta Vilniaus universiteto (VU) Talentų vakaras. Visus VU bendruomenės narius kviečiame atskleisti savo talentą – laukiame dainininkų, muzikantų, akrobatų, poetų, dailininkų, šokėjų ir kiekvieno norinčio, kad jo kūryba ir talentas būtų pastebėti.

Talentų vakaro metu dalyvius vertins kompetentinga komisija. Laukia ir staigmena – per pertrauką visus dalyvius ir renginio svečius nustebins paslaptingo komisijos nario pasirodymas.

Visi dalyviai, atrinkti į finalą, gaus atminimo dovanas, o nugalėtojas bus apdovanotas ir 250 eurų vertės prizu.

Renginys vyks balandžio 12 d. 18.00 val. VU Teatro salėje (Universiteto g. 3).

Registracija atvira iki kovo 18 d. Iki šios dienos turite užsiregistruoti užpildydami anketą ir el. paštu  atsiųsti vaizdo įrašą (arba jo nuorodą) iki kovo 20 dienos, kuriame būtų matyti jūsų talentas (vaizdo įrašas gali būti ir neprofesionalus, skirtas dalyviams į finalinį pasirodymą atrinkti). Su visais dalyviais organizatoriai susisieks ir praneš, ar jie pateko į kitą etapą, iki kovo 21 d. Vaizdo įrašai nebus viešinami ar saugomi ilgiau nei iki konkurso pabaigos.

Registruotis galite čia.

Susitikimas su dalyviais, patekusiais į finalinį pasirodymą, vyks kovo 22 d. Jo metu bus filmuojami trumpi interviu. Laiką suderinsime su kiekvienu dalyviu atskirai. Generalinė repeticija vyks balandžio 11 d. nuo 16.00 val. VU Teatro salėje (Universiteto g. 3).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos