Sidebar

„Istorijų pasakojimo sal(i)onas“ pasitikti gražiausias metų šventes kviečia į kalėdinį vakarą, kurio metu istorijų pasakotojai ir klausytojai dalinsis istorijomis apie LIKIMĄ! Vilniaus universiteto storytelling'o vakaras vyks gruodžio 13 dieną, antradienį, 19 val. VU Istorijos fakulteto kavinėje, Universiteto g. 7. 
 

Likimas - tai antgamtiška, dievus ir žmogų pranokstanti galia, kuri anot kai kurių filosofų diktuoja pasaulio ir žmonijos gyvenimo eigą. Likimas yra dažnas leitmotyvas literatūros, filmų ir kitokio įvairiausio žanro menų srityse. Žmonės likimu dažnai pavadiną netikėtus, tiek gerus, tiek blogus gyvenimo posūkius. Galbūt kažkada laimingo atsitiktinumo dėka išvengėte nelaimės, o gal susiklosčius aplinkybėms atsidūrėte tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku, ir sutikote jūsų gyvenimą pakeitusį žmogų?

Kokia yra jūsų likimo istorija? Gal ji pamokanti, o gal įkvepianti? Ateikite į sal(i)oną ir ja pasidalinkite arba atėję pasiklausykite kitų pasakojimų. 

Istorijų pasakojimo teminio vakaro šeimininkė Milda Varnauskaitė kviečia prisijungti į jau 31-ąjį VU Kultūros centro organizuojamą sal(i)oną! Tai ne tik neįpareigojanti istorijų pasakojimo ir klausymosi vieta, kur galima išgirsti ne vieną intriguojantį pasakojimą, bet ir renginys, kuriame galima bendrauti su įdomiais dalyviais bei susipažinti su bendraminčiais.
  
Tam, kad žinotume kiek kėdžių ir arbatos puodelių paruošti, reikalinga registracija visiems dalyviams – klausytojams ir pasakotojams: REGISTRACIJA
 
Ketvirtasis 2022/2023 m. sezono ir 32-asis apskritai istorijų pasakojimo sal(i)onas vyks gruodžio 13 d., 19 val. Vilniaus universiteto Istorijos fakulteto kavinėje, Universiteto g. 7
 
Kiekvienas susitikimas sal(i)one būna vis kitoks – naujos, dar negirdėtos, ir kartais labai įkvepiančios ar net pamokančios istorijos. Kaip ir visada sal(i)onas atviras Jūsų istorijoms, todėl jei norite ne tik paklausyti, bet ir papasakoti, registruokitės el.paštu .
 

Facebook renginys.

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos