Sidebar

Norite išmokti šokti aistringąjį Argentinietišką tango? Nuo balandžio 27 dienos Lietuvos Argentinietiško tango asociaciaja kviečia į trijų užsiėmimų tango įvadinį kursą, kuris vyks VU Verslo mokyklos salėje.

Įvadines pamokas ves du šio šokio entuziastai, kurie dalinasi savo istorija bei pakvietimu prisijungti prie bendruomenės:

„Mes – Karolis ir Susana, lietuvis ir portugalė – dar neseniai buvome studentai Edinburge. Susipažinome universiteto Argentinietiško tango klube. Šokome tiek daug, kad į Vilnių grįžome dviese. Argentinietiško tango klubui esame dėkingi ne tik už gerai praleistą laiką, bet ir malonias pažintis, bendrystės jausmą. Norime Vilniuje sukurti jaukią studentų bendruomenę - klubą ir pasidalinti džiaugsmu, kurį suteikia tango šokis.

Pirmąsias pamokas Vilniaus universiteto studentams rengiame jau šį pavasarį. Tris savaites, nuo balandžio 27 d iki gegužės 11 d. kviečiame „paragauti“ argentinietiško tango. Pamokos atviros, nemokamos, vyks anglų kalba. Paskutinioji bus su nedideliu pasirodymu. Kviečiame visus norinčius dalyvauti, partneris ar partnerė nėra reikalingi: mokysimės abiejų rolių."

Susitikimai vyks balandžio 27, gegužės 4 ir 11 dienomis 18:15 val. Saulėtekio alėjos 22, VU Verslo mokyklos salėje. Atsineškite persiauti šokiams patogią avalynę.

Plačiau https://www.facebook.com/events/309583227954636/

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos