Sidebar

Vilniaus universiteto 443-iojo gimtadienio proga Istorijų pasakojimo sal(i)onas atvyksta kovo 29 d. į Kauno fakultetą. Taip pat, kovo 28 d. vyks ir ypatingo populiarumo studentų bei sostinės miestiečių tarpe sulaukusios istorijų pasakojimo dirbtuvės!

Istorijų pasakojimo sal(i)onas (#26)

Daugelio istorijų pasakotojų ir klausytojų pamėgtas renginys „Istorijų pasakojimo sal(i)onas“ kovo 29 dieną atkeliauja į Kauną! Renginys vyks 19 val. Vaizdo konferencijų studijoje (Muitinės g. 12, IV korpusas, 3 aukštas).
 
Istorijų pasakojimo vakaro šeimininkė, profesionali pasakotoja Milda Varnauskaitė kviečia prisijungti į jau 26-ąjį VU Kultūros centro organizuojamą sal(i)oną, kuris šįkart vyks Kaune! Tai ne tik neįpareigojanti istorijų pasakojimo ir klausymosi vieta, kur galima išgirsti ne vieną intriguojantį pasakojimą, bet ir renginys, kuriame galima bendrauti su įdomiais dalyviais bei susipažinti su bendraminčiais.
 
Kiekvienas susitikimas sal(i)one būna vis kitoks – naujos, dar negirdėtos, ir kartais labai įkvepiančios ar net pamokančios istorijos. Kaip ir visada sal(i)onas atviras Jūsų istorijoms, todėl jei norite ne tik paklausyti, bet ir papasakoti, registruokitės el.paštu .
 

Registracija į Sal(i)oną.

Norintiems išmokti pasakoti istorijas

1920X1005 FB COVERS 03

Kovo 28 d. nuo 16 iki 20 val. Vaizdo konferencijų studijoje (Muitinės g. 12, IV korpusas, 3 aukštas) vyks Istorijų pasakojimo kūrybinės dirbtuvės Kauno fakulteto studentams.

Mokėjimas gerai pasakoti istorijas yra pripažįstamas kaip ateities darbuotojų viena svarbiausių savybių. Gebėjimas išreikšti mintis sklandžiu naratyvu, kalbėti prieš įvairias auditorijas, galėjimas įkvėpti žmones – tai ateities lyderių savybės. Norite sužinoti daugiau? Prisijunkite į istorijų pasakojimo (angl. storytelling) dirbtuvių. 

VU Kultūros centro organizuojamos dirbtuvės VU Kauno fakulteto studentams bei visiems norintiems išmokti įtaigiai pasakoti istorijas įvyks kovo 28 d. Jas ves Storyteller Milda - profesionali šiuolaikinė pasakotoja Milda Varnauskaitė (Storyteller Milda), šiuo metu gyvenanti ir dirbanti Nyderlanduose. M. Varnauskaitė Amsterdame yra baigusi „Mezrab Storytelling School“, ruošiančią profesionalius pasakotojus. Ji reguliariai pasakoja Mezrab kultūros centre, nuolatos pasirodo daugybėje kitų vietų Lietuvoje ir Olandijoje. Pasakotoja yra storytellingo praktikė ir savo dirbtuvėse siekia praktinį žinojimą perduoti ir studentams. Milda taip pat yra VU alumnė, čia įgijusi bakalauro ir magistro laipsnius filosofijos ir literatūros srityse.

Registracija į dirbtuves.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos