Sidebar

Kaip sekėsi VU Kultūros centrui ir universiteto meno kolektyvams 2021-aisiais metais? Šioje trumpoje metų apžvalgoje kviečiame prisiminti įsimintiniausius 2021-ųjų momentus: Į apžvalgą!

2021-ieji Vilniaus universiteto (VU) Kultūros centro ir meno kolektyvų veikloje atsispindi dvejopai: pirma metų pusė pažymėta užsitęsusio karantino, tačiau antroji pradžiugino atgimstančiu kultūriniu gyvenimu, renginiais, išvykomis bei noru išlaikyti kūrybinę energiją.

Šiemet Kultūros centras ir VU meno kolektyvai Is viso sudalyvavo, organizavo, bendradarbiavo, gastroliavo, koncertavo ar kitaip pasirodė daugiau nei 170 renginių: per nuotolį ir gyvai. Tai buvo spektakliai, koncertai, pasirodymai, istorijų pasakojimo sal(i)onai, valstybinių švenčių minėjimai, universiteto ir bendruomenės renginiai bei konkursai.

Norėdami išsiaiškinti, kaip 2021-aisiais sekėsi meno kolektyvams ir Kultūros centrui, uždavėme jų vadovams bei atstovams 5 trumpus klausimus: koks įvykis labiausiai įsiminė? Ko pasiekėte šiais metais? Su kokiais iššūkiais susidūrėte? Kokias akimirkas linksma ir smagu prisiminti iš 2021-ųjų? Na ir žinoma, palinkėjimas Naujiems metams!

Tikimės, šie klausimai padės atskleisti ryškiausius 2021-ųjų momentus bei susidaryti įspūdį, ką praėję metai atnešė kiekvienam Kultūros centro nariui. Pirmyn! 

Apžvalgos nuoroda!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos