Sidebar

Po daugiau nei pusės metų pertraukos nuo gyvo spektaklių rodymo ir gyvo santykio su žiūrovais, VU Kinetinis teatras grįžta į sceną. 

Jau birželio 3 d. 19 val. VU Teatro salėje (Universiteto g. 3) išvysite premjerą - groteskišką absurdo komediją PFLIPER FOREVER.

Režisierius, choreografas ANDRIUS PULKAUNINKAS

Trukmė 30 min.

Spektaklis nemokamas, bet PRIVALOMA išankstinė žiūrovų registracija 

ŽIŪROVŲ REGISTRACIJA

Kūrinyje „Pfliper forever“ arogantiškas fondas kovoja socialinių opinijų lauke labiau pozicionuodamas save, kaip personą ir keldamas nepatogius visuomeninius rakursus – ar iš ties tas, kas yra sakoma turi kokią nors reikšmę, ar tai nėra tik fonas „asmenukei“? Ar tai, kas sakoma ir daroma dar vis turi ką nors bendro? Kada šūkiai taip ir lieka vienadieniais klišiniais riksmais, o veiksmai rodo visai ką kitą. Ar kova už kažkieno teisės nėra tik priedanga fondo pelnui ir asmeninei reklamai, tas teises reklamuojančių veidų. Ir viso to fone tik 5 procentai delfinų moka skaityti. Informaciją skandiname absurdiškomis išgalvotomis naujienomis, užduodame daug nepatogių klausimų apie ekologiją ir žmogaus vietą, santykį į save ir kitus, savęs demonstravimo kultūrą fake news užgožiančią „neesmines“ globalines problemas. Ir kam kalbėti apie problemas, jei prie jų negalima pasidaryti „asmenukės“? Na ir kas, kad tik 5 procentai delfinų moka skaityti.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos