Sidebar

Daugelio istorijų pasakotojų ir klausytojų pamėgtas renginys „Istorijų pasakojimo sal(i)onas“ vėl atvers savo virtualius vartus.

Jeigu seniai norėjote užeiti į sal(i)oną pasiklausyti istorijų ar jų papasakoti, bet vis nedrįsote, dabar puikus metas klausytis istorijų iš savo namų, kad ir kur jie būtų!

VU Kultūros centro organizuojamas sal(i)onas – neįpareigojanti istorijų pasakojimo ir klausymosi vieta. Nors šiuo metu sudėtinga susitikti gyvai, tačiau istorijų pasakoti ir klausyti nesiliausime.

Renginyje galima išgirsti ne vieną ypatingą pasakojimą ir pabendrauti su dalyviais atskiruose pokalbių kambariuose (angl. breakout rooms). Kiekvieną kartą susitikimas sal(i)one būna vis kitoks – naujos, dar negirdėtos, ir kartais labai įkvepiančios ar net pamokančios istorijos. Vakaro šeimininkė, profesionali pasakotoja Storyteller Milda (Milda Varnauskaitė). 

Nuotolinis renginys vyks vasario 2 d. 19 val. 

✍️Registracija reikalinga visiems dalyviams – klausytojams ir pasakotojams: https://bit.ly/38XnzD7

Naudosime Zoom platformą.

Kaip ir visada sal(i)onas atviras Jūsų istorijoms, todėl jei norite ne tik paklausyti, bet ir papasakoti, iki sausio 26 d. registruokitės el.paštu
Visiems atrinktiems (jei norinčių bus daugiau nei turime vietų pasakoti, taikysime atranką) pasakotojams, Milda Varnauskaitė (Storyteller Milda) pažada suteikti asmeninę konsultaciją internetu ir padėti pasiruošti!
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos