Sidebar

VU Kultūros centras su džiaugsmu skelbia, kad šiemet vėl vyks tradicija tapęs, ne vienerius metus sėkmės ir populiarumo sulaukęs, Universiteto bendruomenę nuo „fuksų“ iki profesorių sujungiantis renginys „Visas VU šoka“!

Tai – tradicinių šokių vakaronė, o kartu – ir pamoka, skirta kiekvienam – nuo dar kojų neapšilusio pradedančiojo iki tikro šokių veterano.

„Visas VU šoka“ vyks rugsėjo 18 d. 16 val. VU Didžiajame kieme (Universiteto g. 5). Gyvą muziką ir gerą nuotaiką dovanos bei tradicinių šokių mokys VU folkloro ansamblis „Ratilio“, VU liaudiškos muzikos ansamblis „Jaunimėlis“, VU Dainų ir šokių ansamblis.

Šiemet „Visas VU šoka“ taikysis prie COVID-19 pandemijos: laikysimės didesnių atstumų, rinksimės šokius, kuriuose mažiau tarpusavio kontakto ir nesikeisime poromis.

Visi renginio dalyviai privalo dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugines kaukes, dezinfekuoti rankas, laikytis saugaus atstumo nuo kitų dalyvių. Pajutusius peršalimo ar gripo simptomus organizatoriai ragina likti namie.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos