Sidebar

2023-06-22 19:00
2023-06-22 21:00
Vilniaus universiteto (VU) Kultūros centras ir jau antrąjį sezoną gyvuojanti VU Improvizacijos grupė kviečia universiteto ir sostinės miesto bendruomenę bei improvizacijos gerbėjus į „Impro ringą“. Varžybos startuoja birželio 22 dieną, 19 valandą VU Teatro salėje, Universiteto g. 3.
 
Improvizacijos ringas – tai teatrinių improvizacijų vakaras, kurio metu vyksta varžybos tarp dalyvaujančių komandų. Pasirodymo metu publika turi galimybę ne tik pamatyti ir pajausti modernų teatro pasirodymo formatą, bet taip pat įsitraukti į improvizuojančių komandų teatrinius žaidimus bei kartu kurti pasirodymo eigą.
 
„Impro ringas“ – tai jau antrus metus Vilniaus universitete vykstantis renginys, kuris po truputį tampa gražia mokslo metų ir improvizacijos sezono uždarymo tradicija. Šio pasirodymo metu bus suformuotos komandos, kurios rungsis atlikdamos improvizacines užduotis ir bus vertinamos komisijos. Komisija yra kviečiama stebėti vaidinimus ir vertinti juos pagal tris kriterijus: istorija, technika, humoras. Varžybų struktūra kaip sporte – pusfinalis ir finalas. Vakaro pabaigoje vyks apdovanojimų ceremonija.
Renginys vyks anglų kalba
Dalyvauja:
VU Improvizacijų teatras „#VU impro“, vadovaujama Vytauto Kontrimo.
 
Improvizacijos trupė „Impro241“.
 
Trupe „ImproWoMen“, vadovaujama aktorės ir režisierės Gintarės Cechanavičienės.
 
Trupė „Mission Improvable“
 
Europos humanitarinio universiteto improvizatoriai
Pasirodymų vertinimo komisija:
Tautvydas Rasiulis (stand up, improvizacijos meistras, reklamos firmos „Maksimilis“ įkūrėjas) – vertins humoro jausmą.
 
Laurynas Jurgelis (teatro ir kino aktorius, improvizatorius) – vertins techniką.
Muzika
Muzikinę atmosferą kurs kompozitorė Ieva Baranauskaitė.
 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos