Sidebar

2022-10-25 19:00
2022-10-25 20:00
Vilniaus universiteto kamerinis orkestras, bendradarbiaudamas su Vilniaus rotuše, kviečia į kamerinės muzikos koncertą „Ukrainai“. Koncertas įvyks spalio 25 dieną, 19 val. Vilniaus rotušėje, Didžioji g. 31, Vilnius.

Šis koncertas - iniciatyva palaikyti šiuo metu kariaujančią Ukrainą: muzikos kalba pasipriešinti blogiui bei išreikšti palaikymą už mūsų visų laisvę kovojančiai ukrainiečių tautai. 
 
VU kamerinio orkestro koncertas -  nemokamas, o klausytojai prieš pasirodymą ir jo metu bus supažindinami su pagalbos Ukrainai svarba, labdaros organizacijomis bei bus skatinami paaukoti. 
 
Koncerto programoje skambės šviesūs, įkvepiantys, suteikiantys vilties kamerinės muzikos kūriniai. Klausytojai galės išgirsti C. P. Stamitz, C. Nielsen, O. Respighi ir kt. kompozitorių kūrinius.
 
Kartu su Vilniaus universiteto kameriniu orkestru scenoje pasirodys solistės Liucija Kudžmaitė (fleita) ir Živilė Survilaitė (vargonai).
 

VU kamerinio orkestro meno vadovas ir dirigentas Modestas Jankūnas.

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos