Sidebar

2022-09-08 14:30
2022-09-08 15:00

Vilniaus universiteto (VU) Kultūros centro džiazo choras „VU Jazz Voices“ kviečia naujai įstojusius universiteto studentus į jaukią ir šiltą muzikinę popietę rugsėjo 8 dieną, 14:30, kuri vyks šalia kavinės „Caif Cafe“ VU Teisės ir Komunikacijos fakulteto patalpose, Saulėtekio al. 9. 

Projektas „VU Jazz Voices“ buria talentingus, džiazo ir svingo muziką mėgstančius universiteto žmones, kurie nori lavinti savo vokalinius gebėjimus ir sukurti ypatingą universiteto stogus nešančią muzikinę programą. Vilniaus universiteto Kultūros centro 2021/2022 mokslo metais įkurtas muzikinis projektas sėkmingai įveikė savo pirmąjį sezoną ir jau kelis kartus šauniai pasirodė VU renginiuose.

Popietės metu „VU Jazz Voices“ ansamblis, vadovaujamas muzikanto Martyno Vilpišausko padainuos susirinkusiems džiazo ir svingo standartus, pakvies pabendrauti ir galbūt sudomins prisijungti prie kolektyvo? 

Muzikinė popietė su „VU Jazz Voices“ įvyks tarp VU Kultūros centro prisistatymų pirmakursiams, kurie vyks Tech Hub erdvėje (Saulėtekio al. 9, VU Teisės fakultete) 11:15, 13:30 ir 15:15. 

Daugiau informacijos: 

https://www.studentauk.vu.lt/programa/

Facebook renginys

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos