Sidebar

2022-05-17 19:00
2022-05-17 20:30
Daugelio istorijų pasakotojų ir klausytojų pamėgtas renginys „Istorijų pasakojimo sal(i)onas“ 28-ą kartą vyks gegužės 17 d., antradienį, 19 val. Į Istorijos fakulteto kavinę, Universiteto g. 7 atkeliauja intriguojančios istorijos gyvenimo egzamino tema! 
 
Artėja klasikinis studentų siaubas - egzaminų sesija, bet prieš tai VU Kultūros centras ir profesionali istorijų pasakotoja Milda Varnauskaitė kviečia jaukiai ir smagiai pasibūti Istorijos fakulteto kavinėje ir papasakoti istorijų apie kitokius išbandymus, įvykusius jūsų gyvenime: gyvenimo egzaminas gali būti bet kas - įvykis, momentas, kuriame turėjote priimti sunkų sprendimą arba po kurio jūsų gyvenimas pasisuko visiškai priešinga linkme. 
 
Gegužės mėnesio „Istorijų pasakojimo sal(i)oną“ skiriame GYVENIMO EGZAMINO istorijoms, kad ir kokios jos būtų: įspūdingos, liūdnos, pilnos iššūkių ar pamokančios.
 
Istorijų pasakojimo teminio vakaro šeimininkė, profesionali pasakotoja Milda Varnauskaitė kviečia prisijungti į jau 28-ąjį VU Kultūros centro organizuojamą sal(i)oną! Tai ne tik neįpareigojanti istorijų pasakojimo ir klausymosi vieta, kur galima išgirsti ne vieną intriguojantį pasakojimą, bet ir renginys, kuriame galima bendrauti su įdomiais dalyviais bei susipažinti su bendraminčiais.
  
Registracija reikalinga visiems dalyviams – klausytojams ir pasakotojams: REGISTRACIJA
 
Teminis istorijų pasakojimo sal(i)onas Gyvenimo egzaminas vyks gegužės 17 d., 19 val. Vilniaus universiteto Istorijos fakulteto kavinėje, Universiteto g. 7
 
Kiekvienas susitikimas sal(i)one būna vis kitoks – naujos, dar negirdėtos, ir kartais labai įkvepiančios ar net pamokančios istorijos. Kaip ir visada sal(i)onas atviras Jūsų istorijoms, todėl jei norite ne tik paklausyti, bet ir papasakoti, registruokitės el.paštu .
 

Facebook renginys.

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos