Sidebar

2024-05-09 16:30
2024-05-09 17:00

Lietuvos narystės Europos Sąjungoje (ES) dvidešimtmečio proga Vilniaus universitete (VU) atidaroma nuotraukų paroda „Europos įkvėpti“, kuri atskleidžia unikalias įžvalgas į modernios Europos identitetą, gyvenimo būdą, vertybes, viltis ir svajones iš studentų perspektyvos. Parodoje – 11 darbų iš kiekvienos 2004-aisiais į Europą įstojusių šalių bei Ukrainos. Kviečiame apsilankyti!

Prieš 20 metų 8 šalys iš Rytų ir Centrinės Europos kartu su Malta ir Kipru prisijungė prie Europos Sąjungos (ES). Tada tai buvo laisvės ir naujų galimybių svajonė, na o šiandien tai jau yra realybė. Net jeigu skirtingose ES šalyse ir žengiame savo unikaliais keliais, mes vis tiek vadovaujamės vieningomis europietiškomis vertybėmis. Mes galime pasirinkti laikytis tradicijų arba siekti naujų horizontų. Mes turime pasirinkimą. Turime laisvę rinktis.

Paroda „Europos įkvėpti“ bus eksponuojama gegužės 2-30 dienomis VU Centrinių rūmų Rektorato koridoriaus galerijoje, Universiteto g. 3.

Projektą finansuoja Europos Sąjunga

LT_FundedbytheEU_RGB_POS.png

 
 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos