Sidebar

2024-05-17 20:00
2024-05-17 21:00

Vilniaus universiteto Dainų ir šokių ansamblis š. m. gegužės 17 d. 20 val. Vilniaus universiteto Teatro salėje kviečia į pavasarinį koncertą „S o d n a s“.

S O D N A S

Mūsų protėvių pasodintas, rūpestingai užaugintas, prižiūrėtas, nuo piktų dvasių ir negandų apsaugotas, perduotas mums... Čia darbštumo, kantrybės, meilės ir atokvėpio vieta. Jame ramu ir miela, o jo žiedai, tartum žmogaus pasakojimai. Kai sodne nurimsti, aplanko pasaulio ir laiko pajauta. Jauno žmogaus žiedai ir vaisiai atranda ryšį su protėvių šaknimis.

Kviečiame visus užeiti į mūsų SODNĄ – jame skambės kompozitorių Vidmanto Bartulio, Jurgio Juozapaičio, Giedriaus Svilainio, Vaclovo Augustino, Gintauto Venislovo, Donato Zakaro, Romualdo Gražinio, Ryto Svilainio kūriniai, choro vadovės Dovilės Mačiukaitės-Krasauskienės, choristės Viktorijos Vansevičiūtės liaudies dainų aranžuotės, matysime Tamaros Kalibataitės, Alfredo Kondratavičiaus, Aušros Krasauskaitės, Editos Stundytės, vadovo Alberto Švelgino  choreografijas.

Meno vadovas Eugenijus Čiplys

Choro vadovė Dovilė Mačiukaitė-Krasauskienė

Orkestro vadovė Virginija Alenskienė

Šokėjų vadovai Indrė Jakubėnaitė-Alaburdienė ir Albertas Švelginas

Koncertmeisterė Nelė Celiešienė

Bilietus platina: KAKAVA.LT 

BILIETAI VIETOJE NEPARDUODAMI!

Durys atsidaro: 19:30

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos