Sidebar

2022-06-17 21:00
2022-06-17 22:00

Vilniaus universiteto (VU) Kultūros centras bei kamerinis orkestras kviečia į Kultūros nakties 2022 koncertą „Musica notturna“. Kartu su kameriniu orkestru skambės ir didingieji Šv. Jonų bažnyčios vargonai - didžiulis, bet puikiai su orkestru derantis, įspūdį sustiprinantis instrumentas, leidžiantis praplėsti kamerinės muzikos galimybes ir šiais nuostabiais garsais užpildyti bažnyčios skliautus. VU kamerinis orkestras ir nuostabus vargonininkų duetas – Aušra Motūzaitė-Pinkevičienė ir Vidas Pinkevičius – pristatys du muzikos šedevrus vargonams ir kameriniam orkestrui: G. F. Handel „Vargonų koncertą“ Nr.6  B-dur ir O. Respighi „Siuitą vargonams ir styginių instrumentų orkestrui“ G-dur.

Koncertas „Musica notturna“, festivalyje „Kultūros naktis“ jau birželio 17 d. 21 val. Šv. Jonų bažnyčioje, Šv. Jono g. 12.

 
 
Koncerte girdėsite:
Ottorino RESPIGHI „Siuita vargonams ir styginių orkestrui“ G-dur,
George F. HANDEL„Vargonų koncertą“ Nr.6  B-dur
 
Solistai:
Vidas PINKEVIČIUS (vargonai);
Aušra Motūzaitė-PINKEVIČIENĖ (vargonai)

Orkestro meno vadovas ir dirigentas Modestas Jankūnas
 

.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos