Sidebar

2022-04-24 17:00
2022-04-24 18:30

Balandžio 24 dieną, 17 valandą Vilniaus universiteto (VU) Didžiojoje auloje tradicinė pavasarinė fantazija - koncertas „Solo su Oktava“! VU pučiamųjų orkestras „Oktava“ pristatys naują, išradingą orkestrinę programą, kurioje vyraus „Oktavoje“ užaugę solistai instrumentalistai.

Tai pirmasis tokio pobūdžio – vien tik soliniams kūriniams skirtas koncertas, jame nuskambės įvairiausio žanro kūriniai, o juos gros beveik visų orkestro sekcijų muzikantai. Koncerte skambės trimitų, trombonų, saksofonų, eufonijų, klarneto ir fleitos bei fortepijono soliniai kūriniai, taip pat kartu su „Oktava“ ant scenos užlips ir akordeonistas, bei neįprastai pučiamųjų orkestrui, solo kūrinys bus atliktas elektrine gitara. Orkestro solistai tikisi parodyti visą savo muzikalumą bei virtuoziškumą, taip įrodydami, kad net ir mėgėjų meno kolektyvuose groja puikūs šiandienos muzikantai. 

Šio koncerto programa nuguls į jau trečiąjį orkestro albumą, kuris išeis 2022 vasarą!

Daugiau informacijos netrukus!

Žiūrovams renginio metu rekomenduojama dėvėti apsaugines nosį ir burną dengiančias kaukes.

Covid-19 kontrolės tikslais kviečiame koncerte dalyvausiančius žiūrovus užsiregistruoti:

https://forms.office.com/r/SeiAMUpCGt

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos