Sidebar

2017 12 22 Tomas RutaGruodžio 22 d. 18 val. VU Didžiojoje auloje, M. K. Čiurlionio g. 21, Vilnius

#VU Talentų vakaro laureatai Tomas Zaicevas (akordeonas) ir Rūta Bakševičienė (fortepijonas) dovanoja VU bendruomenei koncertą artėjančių Kalėdų proga!
Susitikime pasiklausyti jausmingų muzikantų atliekamų kūrinių VU Didžiojoje auloje. Renginys nemokamas!

VU Teisės fakulteto dėstytoja Rūta Bakševičienė nustebino Talentų vakaro žiūrovus savo pasirodymu, atlikdama melodiją iš kino filmo „Šerburo skėčiai“ (Les parapluies de Cherburg). Rūta ne tik atlieka žinomas melodijas, dažniausiai savaip jas improvizuodama, bet ir kuria muziką pati. Jos atliekamos muzikos galite rasti Facebook puslapyje Rūta Bakševičienė Music.

Akordeonistas Tomas Zaicevas, VU Matematikos ir informatikos fakulteto studentas, Talentų vakaro klausytojus pakerėjo atlikęs Petri Makkonen kūrinį „Disco-tango“. Už atlikimą Tomas buvo apdovanotas Talentų vakaro pagrindiniu prizu. Šiame koncerte Tomas pažadėjo sugroti keletą klasikinių ir bent vieną avangardinį kūrinį akordeonui.

FB f Logo blue 50

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos