Sidebar

2017 05 12 VU DŠA alumnamsVilniaus universiteto dainų ir šokių ansamblis š. m. gegužės 12 d. 19 val. kviečia visus lietuvių liaudies dainų, muzikos ir šokio mylėtojus į koncertą-vakaronę „Kartų sutartinė II“, kuris įvyks Vilniaus universiteto Didžiojoje auloje (M. K. Čiurlionio g. 21).

Tai jau antrasis koncertas, kuriame, be dabartinio Ansamblio, dalyvaus visi kolektyvo alumnus buriantys ansambliai: ilgametės ansamblio orkestro vadovės Daivos Čičinskienės įkurtas ir jos vadovaujamas Vilniaus Mokytojų namų liaudiškos muzikos ansamblis „Kankleliai“; Dainos mylėtojų klubo mišrus choras, vadovaujamas ansamblio choro vadovo Vytauto Versecko; VU alumni dainų ir šokių ansamblis „Jievaras“, vadovaujamas Vytauto Buterlevičiaus; VU alumnų šokėjų grupė „Dalužė“, vadovaujama ansamblio šokėjų vadovo Henriko Uznio.

Koncerto žiūrovai įsitikins, kad ar studentas, ar alumnas, esi to paties ansamblio narys, kalbantis ansamblio kalba ir spindintis ansamblio geromis emocijomis.

Po koncerto vyks ansambliečių vakaronė su liaudies dainomis ir pabendravimu. Kviečiame!

Įėjimas nemokamas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos