Sidebar

2017 04 08 DŠA plakatasVilniaus universiteto dainų ir šokių ansamblis š. m. balandžio 8 d. 18 val. kviečia visus, lietuvių liaudies dainų, muzikos, šokio mylėtojus į savo koncertą „Aušros žvaigždė“, kuris įvyks Šv. Jonų bažnyčioje.

1984 metais gimusi tradicija kiekvieną pavasarį pasitikti vis nauja koncertine programa tęsiama ir dabartinio ansamblio. Šio pavasario koncerto pavadinimas „Aušros žvaigždė“ susijęs su gamtos tematika, dangaus šviesuliu, kurį scenoje įkūnys jau nauja ansambliečių karta. Pasirodymui ruošiama ypatinga koncertinė programa, repetuojami nauji kūriniai bei kompozicijos, išsiskiriantys savo subtilumu bei harmonija.

Programą puoš choreografo Vytauto Buterlevičiaus, švęsiančio šiais metais savo jubiliejinę sukaktį, kompozicijos. Skambės lietuvių kompozitorių Algirdo Martinaičio, Vidmanto Bartulio ir Vytauto Juozapaičio kūriniai.

Bilietus platina bilietailt logo 2 01

Ansambliečiai po tradicinio pavasarinio koncerto „Atrakink žemę” (2015 m.)

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos