Sidebar

„Istorijų pasakojimo sal(i)onas“ trečiąjį 5-ojo sezono susitikimą su tema Namai be dūmų skiria istorijoms ir pasakojimams apie pirmuosius namus ir šeimą bei tuos, kuriuos patys pasirinkome būti šeima! 39-asis Vilniaus universiteto storytelling'o vakaras vyks spalio 24 dieną, antradienį, 19 val. VU Mažosios aulos kavinėje („Morgas“), Universiteto g. 3 (įėjimas per VU Didįjį kiemą). 
 
Ateikite papasakoti istorijų apie Namus be dūmų ir kitų paklausyti paklausyti spalio 24 d. 19 val. į VU Mažosios aulos KAVINĘ (dar žinomą kaip „morgas“).
 
Tam, kad žinotume kiek kėdžių ir arbatos puodelių paruošti, reikalinga registracija visiems dalyviams – klausytojams ir pasakotojams! REGISTRACIJA

Interaktyvaus istorijų pasakojimo teminio vakaro šeimininkė Milda Varnauskaitė kviečia prisijungti į jau 39-ąjį VU Kultūros centro organizuojamą sal(i)oną! Tai ne tik neįpareigojanti istorijų pasakojimo ir klausymosi vieta, kur galima išgirsti ne vieną intriguojantį pasakojimą, bet ir renginys, kuriame galima drąsiai bendrauti su įdomiais dalyviais bei susipažinti su bendraminčiais.
 

Kiekvienas susitikimas sal(i)one būna vis kitoks – naujos, dar negirdėtos, ir kartais labai įkvepiančios ar net pamokančios istorijos. 

Facebook renginys.


SEZONO NAUJIENOS


NAUJA SUSITIKIMŲ VIETA

Trečiasis 2023/2024 m. sezono ir 39-asis apskritai istorijų pasakojimo sal(i)onas vyks spalio 24 d., 19 val. VU Mažosios aulos kavinėje („Morge“) prie Šv. Jonų bažnyčios, Universiteto g. 3 (įėjimas per VU Didįjį kiemą).

NORIU PAPASAKOTI ISTORIJĄ

Sal(i)oną įkūrėmė prieš 5-erius metus, nes norėjome, kad Vilniuje atsirastų jauki vieta, kurioje žmonės galėtų susirinkti ir pasakoti istorijas. Norėjome, kad šimtmečiais spaustos Lietuvos istorijos imtų veržtis iš gelmių per jūsų, mieli saloniečiai, lūpas. Kad pasakodami kartu laisvėtume, pažintume save ir kitus, augintume empatiją ir tiesiog smagiai praleistume laiką! Šįmet norime išgirsti dar daugiau jūsų išdrąsėjant ir garsiai pasakojant savo istorijas todėl:

  • Prieš kiekvieną salioną turėsime 1 val. speed konsultacijas, kurių metu galėsite gauti patarimų dėl savo istorijos ir jaustis drąsiau. Tad jeigu nori pasakoti, bet bijai, mes padėsime tau IŠDRĄSĖTI. Ateik kaskart prieš salioną 18 val.

  • Nori pasitarti dėl istorijos? Turi idėją, bet nežinai, kaip ją papasakoti? Atsiųski (balso) žinutę IG @istorijusalionas arba @storytellermilda - PADĖSIME išsigryninti.

  • Turi klausimų? Rašyk:  

2023 m. RUDENS/ŽIEMOS SAL(I)ONO DATOS IR TEMOS

Rugsėjo 19 d. 19 val.: Eureka! - istorijos apie inspiracijas ir netikėtus gyvenimo atradimus.

Spalio 10 d. 19 val.: The Road Less Traveled - Stories about finding your way. (EN)

Spalio 24 d. 19 val.: Namai be dūmų - istorijos apie pirmuosius namus ir šeimą bei tuos, kuriuos patys pasirinkome būti šeima.

Lapkričio 21 d. 19 val.: Tabu! - istorijos apie draudimus ir išsiveržimą iš jų.

Gruodžio 19 d. 19 val.: Randas - istorijos apie užgijusias žaizdas ir išmoktas pamokas.

Galerija




 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos