Sidebar

Vilniaus universiteto (VU) Kinetinis teatras vasario 2 dieną pradėjo jungtinį projektą „Starting Point“ su Ukrainos choreografais Maria Koreneva ir Sandro Garibashvili bei kitais ukrainiečiais.

Šio projekto metu bendromis jėgomis bus statomas šokio spektaklis pasitelkiant kinetinės trupės narių ir ukrainiečių gvildenamas idėjas, kurias globos Tamsiojo Kabareto „Louis“ kūrybininkė Maria Koreneva, „5th Floor“ studijos šokėjas -prodiuseris Sandro Garibashvili ir VU Kinetinio teatro vadovas bei režisierius Andrius Pulkauninkas.

Šis projektas yra puiki galimybė susipažinti ir pasidalinti skirtingais kūrybos metodais, judesio, kaip saviraiškos samprata, požiūriu į pasaulį, meną, žmogiškumą ir kultūrą. Pasitelkiant projekto dalyvių bendradarbiavimo įkvėptus sumanymus, projekto metu bus siekiama šiuolaikiniu šokiu ir judesiu perteikti naujus kūrybinius ieškojimus, kurių rezultatą galėsite pamatyti jau gegužės 4 dieną.

Kūrybinius procesus galite stebėti VU Kinetinio teatro Facebook ir Instagram puslapiuose.

Bilietus platina: BILIETAI.LT

Už bilietus surinktos lėšos bus skiriamos Vilniaus universiteto fondo projektui „Parama Ukrainos akademinei bendruomenei“.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos