Sidebar

„Istorijų pasakojimo sal(i)onas“ sveikina su Naujaisiais metais ir kviečia į pirmąjį 2023-iųjų istorijų vakarą, kurio tema šįkart bus SVAJONĖS! Vilniaus universiteto storytelling'o vakaras vyks vasario 7 dieną, antradienį, 19 val. VU Istorijos fakulteto kavinėje, Universiteto g. 7. 
 

Svajojimas - kiekvieno žmogaus natūrali būsena, kuri padeda mums eiti pirmyn, mokytis ir tobulėti. Svajonės yra kūrybos ir pažangos pagrindas - juk kiekvienas išradimas arba meno kūrinys yra paremtas autoriaus siekiu išpildyti savo troškimą, savo ateities ambiciją. Amerikiečių animatorius Waltas Disnėjus yra pasakęs: „Jeigu galite apie tai svajoti, tai galite tai ir padaryti“. Brazilų rašytojas Paulo Coelho atitaria, kad „galimybė įgyvendinti savo svajonę daro gyvenimą įdomesnį“.

Kiekvienas turime svajonių - galbūt kai kurias iš jų jau realizavote, gal šiuo metu jų siekiate? Kokios jos - gal ketinate apkeliauti visą pasaulį arba parašyti knygą? Papasakokite istoriją apie savo svajones, jų siekimą, iššūkius arba džiaugsmus. Ateikite į sal(i)oną ir pasidalinkite savo pasakojimais  arba pasiklausykite kitų istorijų. 

Istorijų pasakojimo teminio vakaro šeimininkė Milda Varnauskaitė kviečia prisijungti į jau 33-ąjį VU Kultūros centro organizuojamą sal(i)oną! Tai ne tik neįpareigojanti istorijų pasakojimo ir klausymosi vieta, kur galima išgirsti ne vieną intriguojantį pasakojimą, bet ir renginys, kuriame galima bendrauti su įdomiais dalyviais bei susipažinti su bendraminčiais.
  
Tam, kad žinotume kiek kėdžių ir arbatos puodelių paruošti, reikalinga registracija visiems dalyviams – klausytojams ir pasakotojams: REGISTRACIJA
 
Penktasis 2022/2023 m. sezono ir 33-asis apskritai istorijų pasakojimo sal(i)onas vyks vasario 7 d., 19 val. Vilniaus universiteto Istorijos fakulteto kavinėje, Universiteto g. 7
 
Kiekvienas susitikimas sal(i)one būna vis kitoks – naujos, dar negirdėtos, ir kartais labai įkvepiančios ar net pamokančios istorijos. Kaip ir visada sal(i)onas atviras Jūsų istorijoms, todėl jei norite ne tik paklausyti, bet ir papasakoti, registruokitės el.paštu .
 

Facebook renginys.

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos