Sidebar

2024-04-09 19:00
2024-04-09 20:30
Vilniaus universiteto (VU) Kultūros centras 445-ojo VU gimtadienio proga kviečia į renginį „Istorijų pasakojimo sal(i)onas (#44) | Karčios šaknys, saldūs vaisiai“. Jo metu kviečiame dalintis istorijomis apie mokslus, egzaminus, sesijas, bendrabučius ir viską, su kuo Jums asocijuojasi Vilniaus universitetas!

 
Istorijų pasakojimo (angl. storytelling) tradiciją universitete kuriantis Kultūros centras tęsia renginių ciklą Istorijų pasakojimo sal(i)onas“. Kiekvienais metais minint universiteto gimtadienį, salionas būna šiek tiek kitoks. Visuomet ieškome istorijų, kurias pasakotojų VU bendruomenė - esantys ar buvę studentai, dėstytojai, darbuotojai. Ieškome įdomių nutikimų, pasakojimų apie neeilines asmenybes sutikas Vilniaus universitete – istoriškai seniausioje ir iki šiol tebeveikiančioje švietimo įstaigoje. Jeigu esate vienas iš bendruomenės narių ir turite ką papasakoti, būtinai registruokitės ir dalyvaukite arba paraginkite tai padaryti savo draugus bei kolegas.  

Istorijų pasakojimo vakaras „Karčios šaknys, saldūs vaisiai“, įvyks jau balandžio 9 d. 19 val.VU Mažosios aulos kavinėje („morge“). 

Laukiame visų norinčių dalyvauti renginyje ir pasakoti istoriją bei kviečiame registruotis ČIA.


VU gimtadieniui skirtą pasakojimų vakarą praves VU alumnė, istorijų pasakojimo profesionalė Milda Varnauskaitė (Storyteller Milda).

Renginys vyks balandžio 9 d. 19 val.
Renginys bus fotografuojamas.
 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos