Sidebar

2024-03-05 19:00
2024-03-05 20:30

VU Kultūros centras kviečia istorijų pasakojimo meno mėgėjus į pirmąjį 2024-ųjų „Istorijų pasakojimo sal(i)oną“! 43-asis Vilniaus universiteto storytelling'o vakaras vyks kovo 5 dieną, antradienį, 19 val. VU Mažosios aulos kavinėje, Universiteto g. 3, o jo tema bus LAISVĖ – skambės asmeninės istorijos apie akimirkas, kai jautėmės laisviausi gyvenime, istoriniai pasakojimai apie kovo 11 d., šeimos pasakojimai apie tai, ką reiškia būti laisviems. 


Tam, kad žinotume kiek kėdžių ir arbatos puodelių paruošti, reikalinga registracija visiems dalyviams – klausytojams ir pasakotojams!

REGISTRACIJA

Interaktyvaus istorijų pasakojimo teminio vakaro šeimininkė Milda Varnauskaitė kviečia prisijungti į jau 43-ąjį VU Kultūros centro organizuojamą sal(i)oną! Tai ne tik neįpareigojanti istorijų pasakojimo ir klausymosi vieta, kur galima išgirsti ne vieną intriguojantį pasakojimą, bet ir renginys, kuriame galima drąsiai bendrauti su įdomiais dalyviais bei susipažinti su bendraminčiais.

Kiekvienas susitikimas sal(i)one būna vis kitoks – naujos, dar negirdėtos, ir kartais labai įkvepiančios ar net pamokančios istorijos. 

Facebook renginys.


SEZONO NAUJIENOS

SUSITIKIMŲ VIETA

Šeštasis 2023/2024 m. sezono ir 43-asis apskritai istorijų pasakojimo sal(i)onas vyks kovo 5 d.,19 val. VU Mažosios aulos kavinėje („Morge“) prie Šv. Jonų bažnyčios, Universiteto g. 3 (įėjimas per VU Didįjį kiemą).

NORIU PAPASAKOTI ISTORIJĄ 

Sal(i)oną įkūrėmė prieš 5-erius metus, nes norėjome, kad Vilniuje atsirastų jauki vieta, kurioje žmonės galėtų susirinkti ir pasakoti istorijas. Norėjome, kad šimtmečiais spaustos Lietuvos istorijos imtų veržtis iš gelmių per jūsų, mieli saloniečiai, lūpas. Kad pasakodami kartu laisvėtume, pažintume save ir kitus, augintume empatiją ir tiesiog smagiai praleistume laiką! Šįmet norime išgirsti dar daugiau jūsų išdrąsėjant ir garsiai pasakojant savo istorijas todėl:

  • Prieš kiekvieną salioną turėsime 1 val. speed konsultacijas, kurių metu galėsite gauti patarimų dėl savo istorijos ir jaustis drąsiau. Tad jeigu nori pasakoti, bet bijai, mes padėsime tau IŠDRĄSĖTI. Ateik kaskart prieš salioną 18 val.

  • Nori pasitarti dėl istorijos? Turi idėją, bet nežinai, kaip ją papasakoti? Atsiųski (balso) žinutę IG @istorijusalionas arba @storytellermilda - PADĖSIME išsigryninti.

  • Turi klausimų? Rašyk:  

2024 m. ŽIEMOS/PAVASARIO SAL(I)ONO DATOS IR TEMOS

Vasario 6 d. 19 val.: SEPTYNIOS DIDŽIOSIOS NUODĖMĖS – skambės istorijos apie puikybę, gobšumą, pavydą bei kitas nuodėmes bei jų atpirkimą.

Kovo 5 d. 19 val.: LAISVĖ – asmeninės istorijos apie akimirkas, kai jautėmės laisviausi gyvenime, istoriniai pasakojimai apie kovo 11 d., šeimos pasakojimai apie tai, ką reiškia būti laisviems. 

Balandžio 9 d. 19 val.: KARČIOS ŠAKNYS, SALDŪS VAISIAI – Vilniaus universiteto gimtadienio proga kviečiame dalintis istorijomis apie mokslus, egzaminus, sesijas, bendrabučius ir viską, su kuo Jums asocijuojasi VU. 

Gegužės 7 d. 19 val.: DIDŽIAUSIA GYVENIMO ŽUVIS – istorijos apie sėkmės, nuotykius ir geriausius „laimikius“. 

Galerija





Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos