Sidebar

2021-12-14 19:00
2021-12-14 20:30
Daugelio istorijų pasakotojų ir klausytojų pamėgtas renginys „Istorijų pasakojimo sal(i)onas“ įsikvepia kalėdų dvasios ir kviečia į jaukų bei šiltą šventinio sezono vakarą! Jau gruodžio 14 d., 19 val. VU Konfucijaus institutą užpildys intriguojančios istorijos bei ypatingi kalėdiniai siurprizai! 
 
Istorijų pasakojimo šventinio vakaro šeimininkė, profesionali pasakotoja Milda Varnauskaitė šiam sal(i)onui ruošia ypatingą programą, istorija pasidalins ir Kultūros centro vadovė Gintė Jokubaitienė bei jaukią atmosferą kurti padės svečiai pasakotojai iš folkloro ansamblio „Ratilio"! Šįkart VU Kultūros centro organizuojamas sal(i)onas bus ne tik neįpareigojanti istorijų pasakojimo ir klausymosi vieta, kur galima išgirsti ne vieną intriguojantį pasakojimą ar pabendrauti su įdomiais dalyviais, bet ir kalėdinio susibūrimo dvasią skleidžiantis renginys.
  
Registracija reikalinga visiems dalyviams – klausytojams ir pasakotojams:https://forms.gle/Kf3o1K55T2L9Kqu47 
 
Kalėdinis istorijų pasakojimo sal(i)onas vyks gruodžio 14 d., 19 val. Vilniaus universiteto Konfucijaus institute - Čiurlionio g. 21.
 
Dalyviai turi turėti galimybių pasą.
 
Kiekvienas susitikimas sal(i)one būna vis kitoks – naujos, dar negirdėtos, ir kartais labai įkvepiančios ar net pamokančios istorijos. Kaip ir visada sal(i)onas atviras Jūsų istorijoms, todėl jei norite ne tik paklausyti, bet ir papasakoti, registruokitės el.paštu .
 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos