Sidebar

2021-02-12 02:01
2021-03-02 01:59

Istorijų pasakojimo dirbtuvės, skirtos VU studentams, vyks kovo 8-9 d. nuotoliniu būdu, naudojant programą ZOOM. 

Mokėjimas gerai pasakoti istorijas yra pripažįstamas kaip ateities darbuotojų viena svarbiausių savybių. Gebėjimas išreikšti mintis sklandžiu naratyvu, kalbėti prieš įvairias auditorijas, galėjimas įkvėpti žmones – tai ateities lyderių savybės. Norite sužinoti daugiau? Prisijunkite į istorijų pasakojimo (angl. storytelling) dirbtuves. Registracija tik VU studentams ->  http://bit.ly/3al3aJY


VU Kultūros centro organizuojamos dirbtuvės VU studentams įvyks kovo 8-9 d. Jas ves Storyteller Milda – profesionali šiuolaikinė pasakotoja Milda Varnauskaitė, šiuo metu gyvenanti ir dirbanti Nyderlanduose. M. Varnauskaitė Amsterdame yra baigusi „Mezrab Storytelling School“, ruošiančią profesionalius pasakotojus. Ji reguliariai pasakoja Mezrab kultūros centre, nuolatos pasirodo daugybėje kitų vietų Lietuvoje ir Olandijoje. Pasakotoja yra storytellingo praktikė ir savo dirbtuvėse siekia praktinį žinojimą perduoti ir studentams. Milda taip pat yra VU alumnė, čia įgijusi bakalauro ir magistro laipsnius filosofijos ir literatūros srityse.

Milda Varnauskaite

Vietų skaičius labai ribotas, galime pakviesti tik 12 studentų, tad skubėkite užpildyti anketą.

Registracija tik VU studentams  -> http://bit.ly/3al3aJY

Dirbtuvių laikai:

Kovo 8 d. (pirmadienis) 16-20 val. 
Kovo 9 d. (antradienis) 15-18 val.
Kovo 9 d. (antradienis) 19.00 val. Istorijų pasakojimo sal(i)onas online #19. Atviras prisijungimas visiems norintiems pasakoti savas arba išgirsti kitų istorijas! Registracija.

Dirbtuvių metų - pertraukos kiekvieną valandą.

Dirbtuvių vieta: jums patogi ir maloni aplinka, su stabiliu interneto ryšiu, jungiantis per programą ZOOM.

Netinka šių dirbtuvių laikas?

Kitos istorijų pasakojimo dirbtuvės planuojamos balandžio 12-13 d. ir gegužės 10-11 d. Registracija bus atidaryta ne anksčiau kaip kovo 12 d.  

 

Online storytelling

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos