Sidebar

jievaras2Jau ne pirmus metus organizuojamas Vilniaus universiteto (VU) tautinio meno ansamblių festivalis „Kartų sutartinė“, kuriame dalyvauja ne tik Vilniaus universiteto dainų ir šokių ansamblis, bet ir alumnų kolektyvai, bei kviestiniai svečiai.

Šiemet koncertas „Mes Jievaro tiltais ateinam...“ skirtas Vilniaus universiteto alumni dainų ir šokių ansamblio „Jievaras“ kūrybinės veiklos dešimtmečiui paminėti.

Ansamblis „Jievaras“ susikūrė iš VU Dainų ir šokių ansamblio auklėtinių, kurie baigę studijas nenustojo degti meile šokiams ir muzikai, susirinko tęsti šiuos užsiėmimus savarankiškai ir toliau tai be paliovos daro. Kasmet „Jievaras“ pasipildo naujais nariais ir jau tapo didele bendruomene.


Koncertas vyks 2018 m. balandžio 28 d. 19.00 val., Vilniaus universiteto Didžiojoje auloje (M. K. Čiurlionio g. 21, Vilnius).

Koncerte kartu su „Jievaru“ taip pat dalyvaus kitos VU alumnų grupės – tautinių šokių grupė „Dalužė“ ir dainos mylėtojų klubas „Alumni Vilnensis“, pasirodys Vilniaus mokytojų namų liaudiškos muzikos ansamblis „Kankleliai“, vadovaujamas buvusios VVU ansamblio orkestro vadovės Daivos Čičinskienės, Palaimintojo Teofiliaus Matulionio gimnazijos šokių kolektyvas „Versmė“ ir Vilniaus universiteto dainų ir šokių ansamblis.

Įėjimas nemokamas!

jievaras1

Facebook

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos