Sidebar

Kovo 11-osios proga Vilniaus universiteto bendruomenė kviečia į šventinį koncertą Šv. Jonų bažnyčioje. Universitetas šią dieną miestui dovanoja šventę, kurioje laukiami universiteto darbuotojai, studentai ir alumnai, VU senjorai, miestiečiai ir miesto svečiai.

Koncerto muzikinę dalį sudarys specialiai Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo šventei parengta Vilniaus universiteto Dainų ir šokių ansamblio programa.

Iškilmingame renginyje bus paskelbtas ir apdovanotas Metų valstybės kūrėjas – labiausiai Lietuvos valstybei 2017 m. nusipelnęs asmuo ar organizacija. Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto (VU TSPMI) iniciatyva apdovanojimas kasmet teikiamas siekiant pagerbti labiausiai Lietuvos valstybei ir visuomenei nusipelniusius asmenis, paskatinti visuomenę domėtis politika, valstybės ir viešaisiais reikalais. Kandidatus visą vasario mėnesį teikia VU TSPMI bendruomenė: studentai, dėstytojai ir alumnai. Jais gali tapti nepriekaištingos reputacijos politikai, valstybės tarnautojai, visuomenininkai, verslo atstovai, iniciatyvūs piliečiai ar organizacijos. Laimėtoją renka specialiai iš VU TSPMI atstovų sudaryta komisija. Šiais metais įvyks jau ketvirtasis Metų valstybės kūrėjo apdovanojimas, o jo metu bus įteikta simbolinė Metų kūrėjo plyta.

Koncerto pradžia 15.00 val.
Įėjimas laisvas.

VU miestui

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos