Sidebar

Gruodžio 1 d. 19.00 val. Šv. Jonų bažnyčioje (Šv. Jono g. 12, Vilniuje) kviečiame į adventinio laikotarpio tradicinės muzikos koncertą.

Adventinių liaudies dainų ir giesmių koncertas „Leliumai rana“ atskleis paslaptingo adventinio laikotarpio ramybę, rimtį ir susikaupimą. Kartu su dainomis ir giesmėmis auginsime gyvybės medį, simbolizuojantį pasaulio tvarką ir stabilumą, pradžią ir pabaigą. Kviečiame klausyti ir atsipalaiduoti, susimąstyti ir patirti, kaip įsitvirtina šaknys ramybėje, kaip auga medžio liemuo rūpestingume, kaip ketojasi medžio šakos ryžtingume ir kaip žydi ir lapoja medis meilėje.

2017 12 01 Rana 1800x1216Rana – tai grupė, jau kelerius metus šnabždanti lietuvių liaudies dainas, papildydama jas savo interpretacijomis. Grupės pavadinimas sanskrito kalboje reiškia šnabždėjimą dievams, taip pat žodis „rana“ randamas adventinėse lietuvių liaudies dainose kaip garsažodis. Paslaptingas liaudies dainų pasaulis žmogui atsiveria per jautrius ir susimąstymą keliančius žodžius, per ausiai mielas melodijas. Ranos įsilieja į folkloro paslaptis ir dalinasi jomis su klausytojais.
Daugiau apie grupę: facebook.com/ranafolk

Bilietus platina BilietaiLT button

2017-12-01 19:00:00 2017-12-01 20:00:00 VU Kultūros centras Europe/Vilnius Šv. Jonų bažnyčia, Vilnius Koncertas. Leliumai RANA www.kultura.vu.lt
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos