Sidebar

Minimum 25 su VU prorektore 640x427Spalio 26–28 dienomis teatro trupė „Minimum“ minėjo savo veiklos 25-metį. Parodyti du spektakliai - „Bėk, Beatriče, bėk“ ir „Filopatris, arba Dorybė“.

Į sukakties paminėjimą atvykusi prorektorė doc. Birutė Švedaitė-Sakalauskė nuoširdžiai pasidžiaugė teatro sėkme ir įteikė rektoriaus sveikinimą. 

Šventėje dalyvavo ir teatrą pasveikino Švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė ir Kultūros ministras Šarūnas Birutis.

Taip pat buvo įteikti sveikinimo raštai nuo Seimo Lituanistikos tradicijų ir paveldo įprasminimo komisijos narės, Žmogaus teisių ir Europos reikalų komitetų narės Marijos Aušrinės Pavilionienės ir Lietuvos liaudies kultūros centro direktoriaus Sauliaus Liausos.

Minimum0 25 su ŠMM ministre 640x427Trupę šiltai pasveikino ir kolegos teatralai – Olegas Kesminas iš VGTU ir Julius Dautartas iš M. Romerio universiteto. Sveikinamąjį etiudą suvaidino žinomas aktorius Remigijus Vilkaitis. Šventę papuošė trupės „Minimum“ narių pasirodymai – Karolinos Adelbergytės daina ir TV3 „Didžiojo magijos šou“ dalyvio Algimanto Frankonio miniseansas.

Minimum 25 Kulturos ministras 640x427

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos