Sidebar

Palaikykite Vilniaus universiteto orkestrą Oktava" „Vario Audros“ super finale sausio 8 d. 21 val. per LRT!
Balsuokite už Oktavą" nauju numeriu 8 700 44706 ir sausio 8 d. 21 val. tiesioginio eterio metu. 
Jei pagal savo planą į kitus tinklus skambini nemokamai - tai ir už Oktavą skambint nieko nekainuos!

Oktava finaleSpalį LRT eteryje startavo unikalus pučiamųjų instrumentų konkursas „Vario Audra“. Kiekvieną orkestrą į pergalę veda jų kapitonai – žymūs Lietuvos atlikėjai, pažįstami tiek pop muzikos, tiek operos gerbėjams. Projekte Vilniaus Universiteto pučiamųjų orkestras „Oktava“ dalyvaujadrauge su B. Dvariono muzikos mokyklos bigbendo jaunaisiais talentais bei savo kapitonu – Česlovu Gabaliu!

Orkestro vadovas maestro Albinas Kučinskas, kalbėdamas apie projektą, užsiminė, kad jau seniai Lietuvoje trūko tokių projektų, skirtų pučiamųjų žanrui ir tai puiki galimybė parodyti jaunimui „vario“ galią. „Net ir studijuodami geriausiame Lietuvos universitete studentai geba skirti laiko muzikavimui,“ – džiaugėsi A. Kučinskas. Orkestro pasirodymus taip pat puoš ir choreografinė grupė, vadovaujama Teresės Gritėnienės.

Kviečiame žiūrėti orkestrų kovas ir palaikyti Vilniaus universiteto orkestrą „Oktava“ balsuodami numeriu 8 700 44706 penktadieniais 21 val. per LRT. 
Jei pagal savo planą į kitus tinklus skambini nemokamai - tai ir už Oktavą skambint nieko nekainuos!

Sek įvykius Facebook'e

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos